dimarts, 20 de maig del 2014

The Mentalist: el final més esperat

ALERTA SPOILERS!!!!

Ja fa sis temporades que seguim les aventures d'en Patrick Jane, la Teresa Lisbon i el seu equip del CBI. Aquesta temporada, per fi, es va posar fi a la trama de The Red John, a l'episodi "Red John". Les conseqüències van ser el tancament del CBI, la fugida d'en Jane i noves feines per tots els membres de la brigada. 
Vam fer un salt en el temps (2 anys més tard) per mostrar-nos un nou Jane, completament diferent. Això va comportar un canvi radical a la sèrie, ja que ara ell seria assessor per l'FBI i treballaria conjuntament amb els agents Dennis Abbott (Rockmon Dunbar), Kim Fischer (Emily Swallow) i Jason Waylie (Joe Adler), a més dels ja coneguts Kimbal Cho i Teresa Lisbon. Molta gent va trobar malament el canvi. Jo, personalment, opino que li ha donat més llum a la sèrie i que ha sigut un canvi positiu, bàsicament perquè veiem noves cares i nous casos diferents als de la sèrie original. 

Durant els últims episodis de la temporada va aparèixer un nou personatge, Markus Pike (Pedro Pascal) que hauria pogut implicar un altre canvi a l'iniciar una relació amb la Lisbon i voler que se n'anés amb ell a Washington (si, ja ho sé: sembla Castle). Però en un final de tremporada èpic, en Jane posa, per fi, de maifest els seus sentiments per ella. No puc negar que aquest final de temporada (Blue Bird, 6x22) em va emocionar.

Esperem que no sigui un somni o una cosa semblant! Ara només fa falta esperar a la setena temporada...




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada