dijous, 18 de setembre del 2014

Una tardor excepcional


 Després d'un agost carregat de "blockbusters" com "Los Guardianes de la Galaxia" (que recomano a tothom, sigui o no fan de Marvel), "Lucy" o la comèdia "Infiltrados en la Universidad" ha arrivat un setembre amb moltes novetats i pel·lícules especials per a tots els gustos.
Potser el cas més sonat en el món del cinema és el de "Boyhood" (estrenada el passat 12 de setembre), una pel·lícula el rodatge de la qual ha durat més d'una dècada, i que està dirigida per Richard Linklater i protagonitzada per Ellar Coltrane, Ethan Hawke i Patricia Arquette. La pel·lícula ens mostra a temps real la vida del jove Mason des dels 5 anys fins als 18 i totes les fases del pas de la infantesa a l'adolescència.

D'altra banda aquest divendres 19 s'estrenarà "El corredor del Laberinto", l'adaptació de la novel·la juvenil homònima, la primera d'una triologia escrita per James Dashner. Tot i que això sembla una altra de les moltes sagues juvenils adaptades al cinema, s'ha de parar especial atenció als joves actors protagonistes, la majoria britànics, com Will Poulter ("Somos los Miller") i Thomas Brodie-Sangster ("Love Actually"), encara que el paper protagonista l'interpreta el nord-americà Dylen O'Brien.

 







Per tancar l'apartat de cinema, i pels que són més pacients, el 24 d'octubre s'estrena "The Judge" (David Dobkin), drama protagonitzat per Robert Downey Jr.

Pel que fa les sèries de televisió, "The Big Bang Theory" estrena la vuitena temporada el proper dilluns 22 (als EEUU), "Castle" estrenarà la setena el 29 de setembre als EEUU i el 13 d'octubre a Espanya (AXN). Els creadors de "The Mentalist", han decidit que la seva última temporada durarà la meitat (13 capítols, en principi) que s'estrenaran més o menys al gener.















Us deixo amb enllaços per conèixer pròximes estrenes, ja siguin cinematogràfiques o televisives:

Per sèries Spoiler TV (anglès): http://www.spoilertv.com/2013/05/the-spoilertv-tv-premiere-dates-201314.html

Per pel·lícules Fotogramas, la web de la revista (castellà): http://www.fotogramas.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada