dijous, 30 d’abril del 2015

The Avengers (2012)

Los Vengadores (2012)

Fitxa tècnica:                                                      

Títol Original: The Avengers

Gènere: Ciència-ficció, aventures, acció

Director: Joss Whedon

Cast: Robert Downey Jr (Tony Stark/ Iron Man)
         Mark Ruffalo (Bruce Banner/ Hulk)
         Scarlett Johansson (Natasha Romanoff/ Viuda Negra)
         Chris Evans (Steve Rogers/ Capità Amèrica)
         Chris Hemsworth (Thor)
         Tom Hiddleston (Locki)
         Jeremy Renner (Clint Burton/Ull de Falcó)
         Samuel L. Jackson (Nick Fury)
         Stellan Skarsgard (Selvig)
         Clark Gregg (Phil Coulson)
         Cobie Smulders (Maria Hill)
        Gwyneth Paltrow (Pepper Potts) 

Sinopsi: 
En Locki, el germà malvat d'en Thor, ataca els laboratoris de SHIELD i aconsegueix el poder del Tesseract amb l'objectiu d'atacar i destruir la Terra amb un gran exèrcit d'extraterrestres. Per evitar-ho, el director de SHIELD, Nick Fury, reunirà els millors superherois, però no sap que no serà gens fàcil controlar un grup de persones tant diferents entre sí: Tony Stark, que intenta millorar la seva armadura; Bruce Banner, amagat en un lloc remot per controlar les seves transformacions; Steve Rogers, que s'acaba de despertar després de 50 anys...En resum: en Locki no és l'únic perill a què s'enfronta la Terra.

Opinió:
Obra mestra de Whedon, que aconsegueix treure el millor de cada actor/actriu, en especial Robert Downey Jr i la seva química amb Mark Ruffalo i Scarlett Johansson amb Jeremy Renner. Per primera vegada en molt temps, apareixen en una mateixa pel·lícula l'antagonista més estimat (Locki, amb un sublim Tom Hiddleston) i els herois més carismàtics (Tony Stark i companyia).

També s'ha de destacar el gran paper de Mark Ruffalo, el primer Hulk que enamora els espactadors de totes les edats. No s'hauraia pogut triar un actor millor.

A part d'això, la diversió està garantida, amb més de dues hores que contenen una gran dosi d'humor, acció, diàlegs brillants i innumerables referències a les pel·lícules Marvel precedents.

Què és el millor?
Les sortides de Tony Stark/Robert Downey Jr, que són els moments més divertits de la pel·lícula. També els efectes especials, la banda sonora i el guió.

I el pitjor?
Se li dóna molt poca importància als personatges femenins, als quals es podria explotar més, com per exemple Natasha Romanoff i l'agent Maria Hill.

Puntuació: 9'5



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada