dimecres, 28 d’agost del 2013

Joventut al poder 2!!!

Com que en la darrera entrada em vaig deixar molts actors joves amb futur, he decidit fer una segona part amb 5 actors i actrius més, que estaran ordenats del més "veterà" al més jove.


1. Benedict Cumberbacth (Gran Bretanya)




El més "veterà" de la llista (1976, 37 anys) va fer el salt gràcies a la seva magnífica actuació a la sèrie de la BBC Sherlock (2010-present), on interpreta el famós detectiu de Baker Street. Després d'això ha aparegut en diverses pel·lícules, com la de Steven Spielberg War Horse (2011) i Star Trek: en la oscuridad (2013, J.J.Abrams), i aviat el veurem fer de Julian Assange a El quinto poder. No fa falta dir que totes les seves interpretacions han estat molt ben aclamades per la crítica i per el públic en general.










2. Tom Hiddleston (Gran Bretanya)



Aquest gran actor (1981, 32 anys), ha sigut el Locki, el germà maligne del Thor a Thor, Los Vengadores i, properament, a Thor: El mundo oscuro. També ha sigut co-protagonista amb Rachel Weisz a The Deep Blue Sea i va estar a War Horse, juntament amb Cumberbacth. És un dels actors que no et canses de veure.

















3. Anne Hathaway (EEUU)



La jove actriu (1982, 30 anys) ja ha guanyat un Oscar a la millor actriu secundària gràcies al seu paper a Los Miserables (2012). Abans però, ha sigut protagonista en diverses comèdies, com per exemple El Diablo viste de Prada (2006) i Superagente 86 de película (2008).


















4. Keira Knightley (Gran Bretanya)


L'actriu britànica va saltar a la fama al 2003 gràcies a Los Piratas del Caribe. La maldición de la Perla Negra, on interpretava l'Elizabeth Swann. Aquest paper el va repetir a les dues següents entregues de la saga (2006 i 2007) i entre la 1a i la 2a, va participar a l'exitosa comèdia romàntica Love Actually (2003). Fa poc va ser protagonista a Anna Karenina (2012) i actualment està treballant en diversos projectes.





5. Rupert Grint (Gran Bretanya)



L'altre protagonista de la saga de Harry Potter (1988, 25 anys) ha sigut protagonista fa molt poc de Perdidos en la nieve (2012), una pel·lícula de la II Guerra Mundial. Aviat s'estrenarà el seu últim projecte, CBGB, on compartirà protagonisme amb Stana Katic i repetirà amb Alan Rickman. Ja hem pogut veure una escena de la pel·lícula on en Rupert perd la vergonya davant de la Stana. Us puc assegurar que ja no és l'innocent Ron Weasley.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada