dilluns, 26 d’agost del 2013

Joventut al poder!

Harrison Ford, John Travolta, Robert De Niro, Samuel L. Jackson, Meryl Streep, entre molts d'altres, són noms clàssics que han marcat moltes generacions. I abans d'ells n'hi havia d'altres, i després, també. Però, coneixem bé els actors que ocuparan el seu lloc d'aquí a pocs anys?
Per respondre a aquesta pregunta he elaborat una llista amb 5 actors joves (entre 36 i 21 anys) que probablement siguin recordats a través de diverses generacions. 


1. Zachary Quinto (EEUU)


El més veterà de la llista (1977, 36 anys) va començar fent papers poc importants a diverses sèries i posant veu en alguns videojocs (té una veu inconfusible). Actualment se'l coneix per haver estat una temporada a 24 (2003-2004) i per la pel·lícula de Margin Call, però sobretot per el seu paper de Sylar a Heroes (2006-2010) i de Spock a les dues últimes pel·lícules de Star Trek dirigides per J.J. Abrams (2009 i 2013).




2. Stana Katic (Canadà)



L'actriu canadenca (1978, 35 anys) en els seus inicis també va interpretar papers molt poc importants en diverses pel·lícules i sèries, fins al 2009, quan va començar a interpretar el seu paper més conegut: Kate Beckett a Castle. Durant els anys que ha sigut protagonista a la sèrie també ha tingut papers protagonistes en pel·lícules poc conegudes, però no per això dolentes (For lovers only, 2011). Actualment està a punt d'estrenar-se una altra pel·lícula on ella és protagonista, CBGB.











3. Emma Watson (Gran Bretanya)




Tothom coneix Emma Watson (1990, 23 anys) per el seu paper d'Hermione a la saga de Harry Potter. També ha sigut protagonista a Las ventajas de ser un marginado, i no hi ha cap dubte de que en pocs anys la seva filmografia augmentarà considerablement.









4. Jennifer Lawrence (EEUU)



La segona actriu més jove en guanyar un Oscar a la millor actriu (1990, 23 anys; 22 quan el va guanyar per El lado bueno de las cosas), també és coneguda per el seu paper a la saga de Els Jocs de la Fam, i no dubtem que serà una de les actrius a tenir en compte durant molts anys.









5. Logan Lerman (EEUU)



Al més jove de la llista (1992, 21 anys) el coneixem per ser en Percy Jackson a la saga de Percy Jackson i Els Déus de l'Olimp. La saga compta amb 5 llibres i, de moment, hem vist Percy Jackson y el ladrón del Rayo i Percy Jackson y el Mar de los Monstruos. A més, va ser co-protagonista amb l'Emma Watson a Las ventajas de ser un marginado.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada