dilluns, 30 de desembre del 2013

2014: Any de les estrelles

Per començar bé el 2014, cal remarcar un seguit de pel·lícules que esperem amb moltes ganes, que ens garanteixen un gener fantàstic.

La primera és "A propósito de Llewyn Davis", una comèdia dramàtica ambientada en els anys 60 amb guió dels germans Coen i dirigida pel mateix Joel Coen. Els protagonistes són Oscar Isaac, Carey Mulligan, Justin Timberlake i John Goodman, entre d'altres. La podrem vaure a partir de l'1 de gener.

Si volem veure noms més coneguts, hem d'esperar fins el 10 de gener, quan podrem veure "Agosto", l'adaptació de l'obra teatral de Tracy Letts per part de John Wells, on podrem veure una reunió familiar d'allò més curiosa. Entre els actors principals destaquen Meryl Streep, Julia Roberts, Ewan McGregor, Benedict Cumberbatch, Chris Cooper i més. 

Però també cal fer especial menció a una pel·licula que es va estrenar el passat 20 de desembre "Mucho ruído y pocas nueces", l'adaptació de Joss Whedon de l'obra de Shakespeare i protagonitzada per els seus actors preferits: Amy Acker, Alexis Denisof, Nathan Fillion i Franz Kranz. Tot i això prèviament ha estat estrenada a diversos països.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada