dilluns, 23 de setembre del 2013

Castle 6x01 "Valkyrie"

6x01 "Valkyrie"   Spolier alert!!!!

Per fi!!!! Ja el tenim aquí. Després de 4 mesos d'agònica espera, aquesta matinada hem pogut veure, gràcies als canadencs, la season premiere de la 6a temporada de Castle. Ja sabem que les season premieres són molt especials en aquesta sèrie, i aquesta, no n'ha sigut l'excepció.

L'episodi

Com ja sabeu, la season finale de la temporada 5 ens va deixar amb tres grans interrogants: la Beckett acceptarà la feina a DC i es convertirà en Agent Federal? Acceptarà la proposta de matrimoni del Castle? Com afectarà qualsevol de les seves respostes a la seva relació amb l'escriptor?

Doncs la veritat és que obtenim les respostes a les dues primeres preguntes en un episodi genial, bastant diferent al que estem acostumats, amb un final d'infart, que culmina amb el temut "to be continued" (continuarà). 

Realment ha valgut la pena la llarga espera, i ara, aquesta setmana se'ns tornarà a fer molt llarga. 

Per cert, aquesta matinada els actors de Castle twittejaran en directe, ja que la sèrie s'estrena avui als EEUU. Alguns ho faran amb l'horari de la costa Est, com Stana, i d'altres amb el de l'Oest, Molly i Nathan.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada