dilluns, 30 de setembre del 2013

The Mentalist 6x01 "The Desert Rose"

6x01 "The Desert Rose"

Spolier altert!!! 

Una de les season premieres d'aquesta nit ha sigut la de "The Mentalist". Tal com caracteritza la sèrie, la season finale ens va deixar bastant commocionats: després de moltes setmanes d'investigació exhaustiva, el Jane aconsegueix reduir la llista de possibles identitats de The Red John a 7. La temporada tancava amb un vídeo on el famós assassí demostrava al seu enemic que anava un pas endavant, llegint-li la llista dels sospitosos (el vídeo s'havia fet mesos abans de que Jane hagués elaborat aquesta llista).

L'episodi

Ha començat una mica com sempre, encara que a vegades hi introduïen alguna cosa diferent. Per això, a primera vista, semblava un episodi com un altre. Però si l'analitzes bé, la relació entre el Jane i la Lisbon comença a ser diferent (crec que no sóc la única que, mentre veia l'episodi, pensava que alguna cosa passaria entre ells). Personalment crec que el fet que el Jane li hagi confiat el seu secret més profund a la Lisbon ha causat que s'apropin molt més, i que ella l'entengui millor.
I així arribem al final, molt més impressionant que no pas el de Castle. Molt contundent, que et posa la pell de gallina i, definitivament, incentiva a que vegis el pròxim episodi.

Nota: 9'5




NOTA:  Una mica tard, puc anunciar que Owain Yeoman (Wayne Ricksby) i Amanda Righetti (Grace Van Pelt), deixaran la sèrie al final de la temporada 6 que, segons Bruno Heller, estarà carregada d'emocions (sabrem la identitat de The red John a final d'any, pels voltants de Nadal i Any Nou).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada