dilluns, 30 de setembre del 2013

Castle 6x02 "Dreamworld"

6x02 "Dreamworld"

Spoiler alert!!!

I aquesta nit hem pogut veure la continuació de l'episodi 1 de la temporada 6 de Castle (gràcies una altra vegada, Canadà....). Per primera vegada a la sèrie, una temporada comença amb un doble episodi, tot i que considero que tots dos episodis han estat una mica desequilibrats: per una banda, tenim Valkyrie, extremadament centrat en la relació Castle-Beckett i amb un ritme molt lent, i per una altra banda un capítol, Dreamworld, que no et deixa respirar.

L'episodi

A part d'això, he de dir que aquest segon episodi no ha estat gens malament. La Beckett intentant de totes les maneres possibles salvar el seu promès amb l'ajuda, ara sí de la seva nova companya, el Castle fent conya més d'una vegada sobre la seva situació, la preocupació de la seva família i els amics del 12...
La nota negativa està en la passivitat de la Beckett. Se t'està morint el promès! Una mica de sang! 

El nou personatge, Pi, el nòvio de l'Alexis, genera molts tipus de reaccions, sobretot negatives. Personalment, opino que és un personatge que pot aportar molt a la sèrie i, com ha demostrat fins ara, provocar escenes molt divertides entre ell i el Castle.

Per cert, cal parar especial atenció a l'escena final a l'hospital. Val la pena.

Puntuació: 9

Puntuació global de l'episodi doble: 9'5

NOTA: Senyor Marlowe, de veritat....TANT COSTA IL·LUMINAR UNA MICA LES ESCENES QUE ENS INTERESSEN? Portem un any demanant una mica de llum. Serà la crisi? 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada