dissabte, 3 de gener del 2015

Begin Again

Begin Again (2013)

Fitxa tècnica:

Títol original: Begin Again  
Gènere: Comèdia, drama, musical

Director: John Carney

Cast: Mark Ruffalo (Dan)
         Keira Knightley (Gretta)
         Adam Levine (Dave)
         Catherine Keener (Miriam)
         Hailee Steinfeld (Violet)
         James Corden (Steve)


Sinopsi:
La Gretta i en Dave són una jove parella de compositors i cantants que es traslladen a Nova York quan ell es contractat per una discogràfica molt important. Però la fama, la fortuna, les gires i una amant s'interposaran entre ells i posaran fi a la seva relació.

Quan tot sembla perdut per la Gretta, el destí voldrà que es trobi amb un productor musical en un dels pitjors moments de la seva vida, tant personal com professional, i que la convenci per gravar un àlbum.

Opinió:
Film que fuig de la típica comèdia romàntica musical. Tenia tots els ingredients: una jove amb talent i sortint d'una relació, un home que va ser una estrella i que ara està en un moment crític de la seva vida...Era fàcil pensar com acabaria, però he d'admetre que Carney ha trobat la fórmula per combinar tots aquests ingredients i fer alguna cosa nova, o com a mínim, amb molts menys tòpics.

Una pel·lícula lluminosa i optimista que ens permet creure en les segones oportunitats, i que ens regala un passeig per Nova York a través de la música. La majoria de les escenes musicals tenen una gran dosi d'energia positiva i, juntament amb l'actuació dels actors com Ruffalo, Knightley i companyia, ens transmeten perfectament els sentiments dels protagonistes.

També hem de tenir en compte Adam Levine, el cantant de Maroon 5 que ha fet el salt a la gran pantalla i ha convençut força, tal com va fer Pink a "Amor sin control (2012)", on casualment també hi apareixia Ruffalo.












Què és el millor? 
Les escenes de gravació de l'àlbum a l'aire lliure, especialment la del terrat, tot un exemple de reconciliació familiar, i les cançons, en concret la primera i la última, claus per entendre els personatges. 

El passeig nocturn per Nova York amb els protagonistes també és un dels moments per recordar.

I el pitjor?
Si deia que Levine convenç, Cee Lo Green no ho fa gens. El personatge que interpreta és força interessant, per la importància que té a la pel·lícula, però un actor normal hauria estat una millor elecció.

Puntuació: 9

En Dan (Ruffalo) i la Gretta (Knightley) gravant una de les cançons de l'àlbum, acompanyats d'un grup de músics desconeguts que acaben convertint-se en part de la família.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada