divendres, 2 de gener del 2015

Only Lovers Left Alive

Solo los amantes sobreviven (Only Lovers Left Alive) (2013)

Fitxa tècnica:

Gènere: Drama, Terror

Director: Jim Jarmusch

Cast: Tom Hiddleston (Adam)
          Tilda Swinton (Eve)
          Mila Wasikowska (Ava)
          Anton Yelchin (Ian)
         John Hurt (Marlowe)

Sinopsi:
L'Adam i l'Eve són dos vampirs que han estat junts durant segles. Després d'un temps separats es reuneixen quan ell es deprimeix en adonar-se del mal que hi ha a la societat humana i es replanteja si vol seguir vivint eternament.

Però quan sembla que tot anirà millor, una nova amenaça posa a prova la relació dels dos vampirs: l'Ava, la germana de l'Eve, una vampiressa salvatge i incapaç de controlar els seus impulsos.

Opinió:
Una de les millors pel·lícules del 2013 (no té res a envejar als "blockbusters"), que ens va retornar l'esperança en les històries d'amor vampíriques després de diversos fracassos amb les sagues "teen" (sí, parlo de la saga de "Crepúsculo", entre d'altres), a més de fer-nos reflexionar sobre temes com la vida, la mort, la clandestinitat, ètica, amor, por, el pas del temps...amb un cast d'or. 

Sí, perquè Tilda Swinton està genial, i ens ofereix una actuació perfecta, amb molta química entre ella i els grans John Hurt i Tom Hiddleston, actors que per la seva banda també fan una grandíssima actuació. 

Tampoc ens podem oblidar del personatge interpretat per Wasikowska, la germana incontrolable de la Eve que, incapaç de ser indiscreta, posarà en perill la identitat dels protagonistes.

Què és el millor?
Tilda Swinton, perfecta en totes les seves escenes, i el personatge de Hurt, Marlowe, un amic i mentor de l'Eve, sempre disposat a ajudar-la.

Ah, sí! Menció especial de la banda sonora i les cançons que toca l'Adam (és músic) i a l'impactant desenllaç de la pel·lícula.

I el pitjor?
En algunes ocasions la pel·lícula pot semblar una mica lenta.

Puntuació: 10

Tilda Swinton (Eve) i Tom Hiddleston (Adam)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada