dijous, 8 de gener del 2015

People's Choice Awards 2015

Dijous, 8 de gener de 2015

Ahir a la nit la CBS va emetre novament la gala dels tant esperats People's Choice Awards, uns premis anuals de cinema, sèries i música que es divideixen en diferents subcategories. La gala va tenir bons moments, i alguns discursos van ser força divertits.

Si ens centrem en les categories de ciema, cal destacar la gran victòria de "Malefica", guanyadora a les categories de millor pel·lícula i millor pel·lícula infantil; l'actor que va arrasar va ser Robert Downey Jr., amb un 2 de 2 (millor actor i millor actor dramàtic) i l'actriu triomfadora de la nit va ser Jennifer Lawrence, que va guanyar els premis a millor actriu i millor actriu d'acció. També cal destacar el primer PCA per Chris Evans com a millor actor d'acció, i els premis a millor actor i actriu en una pel·lícula de comèdia per Adam Sandler i Melissa McCarthy, respectivament (la millor comèdia va ser "Infiltrados en la Universidad".


 


 




                                     Robert Downey Jr. després de rebre els seus 2 PCA.    Font: @peoplechoice (Twitter)

 Melissa McCarthy compartint el seu premi. Font: @Peopleschoice (Twitter)


En l'apartat de sèries, "The Big Bang Theory" va ser elegida la millor sèrie  i millor comèdia, i Kaley Cuoco va ser elegida millor actriu de comèdia. Tot i així, la sèrie que es va endur més premis va ser "Castle". Nominada a 4 categories en va guanyar 3: per segon any consecutiu, Stana Katic es convertia en la millor actriu en un drama policíac, Nathan Fillion guanyava el seu 3r PCA com a millor actor en un drama policíac i la sèrie es convertia, per 4 vegada, en el millor drama policíac. L'única categoria que es va escapar va ser a millor duo, categoria guanyada per Ian Somerhalder i Nina Dobrev.

 











Stana Katic ens ensenya el seu 2n premi consecutiu.                                  
Font: @StanaKatic (Twitter). A la dreta, Matt Bommer 
dedica el seu als fans. Font: @peopleschoice (Twitter)


L'única nota negativa de la nit va ser, per mi, el fet que els PCA's que tocava rebre a "Castle" i els seus protagonistes van ser entregats, una altra vegada, fora de l'escenari.

Per veure més imatges i alguns dels videos més interessants us deixo l'enllaç a la pàgina web oficial: http://www.peopleschoice.com/pca/


Per saber la llista completa de guanyadors, podeu consultar aquest enllaç: http://blog.peopleschoice.com/2015/01/07/peoples-choice-awards-2015-winners-list/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada