dimarts, 3 de novembre del 2015

El Becari

El Becari (2015)

Fitxa Tècnica:                                                                             


Títol Original: The intern

Gènere: Comèdia

Directora: Nancy Meyers

Cast: Robert De Niro (Ben Whittaker)
          Anne Hathaway (Jules Ostin)
          Rene Russo (Fiona)
          Adam DeVine (Jason)
          Anders Holm (Matt)
          Zack Pearlman (Davis)
          Christina Scherer (Becky)
          JoJo Kushner (Paige)

Sinopsi:

En Ben Whittaker és un home de 70 anys que, després de jubilar-se i perdre la dona, es veu atrapat en una vida avorrida i amb molt poca acció. Un dia, de casualitat, descobreix un anunci en el qual una empresa de venta de roba on-line busca becaris de més de 65 anys. Decidit a tornar a fer alguna cosa, en Ben es presenta i aconsegueix la feina, i es converteix en el nou becari de la directora i creadora de l'empresa: la Jules Ostin. Tot i el rebuig inicial, la noia descobreix en el seu nou becari algú que li pot oferir experiència, i la pot ajudar a millorar la seva vida professional i personal.

Opinió:

Dolça i lleugera comèdia per passar una bona estona i veure el món laboral des de diferents punts de vista, tot i que aquesta dolcesa i lleugeresa no impliquen que la pel·lícula no sigui, en molts aspectes, força profuda, com per exemple tractant el sexisme en el món empresarial (les dificultats per conciliar la vida laboral i personal de les directives d'empreses n'és un exemple). A més, el personatge de De Niro serveix com a contrapunt perfecte al de Hathaway, creant una parella que es complementa a la perfecció: l'experiència de Ben ajuda a compensar la joventut de Jules, per exemple.

La trama aconsegueix en gran mesura seguir l'esquema d'alts i baixos típics de les pel·lícules del gènere, amb moments per morir-se de riure i moments força llacrimosos i, fins i tot, un moment Ocean's Eleven que no deixa indiferent ningú.

Què és el millor?

El moment Ocean's Eleven anteriorment esmentat, una manera del tot inesperada de fer riure fins i tot les persones més serioses, i l'actuació de Robert De Niro, càlida, emocionant i plena d'experiència (especialment en l'escena de l'habitació de l'hotel).

I el pitjor?

Que tot i tenir peculiaritats, especialment en alguns diàlegs, no deixa de ser una comèdia amb força tòpics. Pot ser si hagués durat una mica menys, hauria sigut millor.

Puntuació: 8
                             El personatge de De Niro és el contrapunt perfecte pel de Hathaway
         
         

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada