dijous, 19 de novembre del 2015

Notícies diverses

Dijous, 19 de novembre de 2015

L'èxit d'Spectre, tràilers i una tercera part esperada

"Spectre", l'ultima pel·lícula de l'agent 007, s'ha consolidat com a líder en taquilla per segona setmana consecutiva, amb una recaptació total de gairebé 550 Milions de dòlars arreu del món, amb èxit especialment al Regne Unit i a la Xina. És probable, però, que incrementi una forta baixada i sigui destronat a causa de l'estrena de "Els Jocs de la Fam: l'Ocell de la Revolta - Part 2).

D'altra banda, aquesta setmana han sortit els tràilers de dues pel·lícules força esperades: el primer és el de "Mi gran boda griega 2", la segona part de la comèdia romàntica de 2002 en la qual una noia grega s'enamora d'un noi que no és grec i ha d'aconseguir l'acceptació de la seva conservadora família; l'altre és el de "Ahora me ves 2", la segona part de la pel·lícula de 2013. Les dates d'estrena de "Mi gran boda griega 2" i "Ahora me ves 2" estan previstes, respectivament, pel 25 de març de 2016 i el 10 de juny de 2016. 
Diuen que les segones parts mai són bones...estaran a l'altura de les seves predecessores? En uns mesos tindrem la resposta.

 

 

Finalment, ja fa uns dies que van sortir les primeres imatges del rodatge de "Bridget Jones's Baby", la tercera part de la famosa saga basada en els llibres d'Helen Fielding. Aquest cop, no es basa en la tercera novel·la ("Mad About the Boy") per raons que els que hagin llegit el llibre coneixen prou bé, sinó que ho fa en un guió original de la mateixa Helen Fielding, escrit amb la col·laboració de David Nicholls i Emma Thompson. Dirigeix Sharon Maguire. 
En aquesta pel·lícula veurem com Bridget Jones entra als 40 convertida en mare i publicista de renom. Renée Zellweger i Colin Firth rependran els seus famosos papers de Bridget Jones i Mark Darcy, a diferència de Hugh Grant, que es va negar a repetir el paper de Daniel Cleaver. En el seu lloc tindrem Patrick Dempsey.
L'estrena està prevista per el proper 16 de septembre de 2016




































 
En ambdues fotos veiem a Renée Zellwerger i Colin Firth. Font: http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3291529/PICTURE-EXCLUSIVE-Renee-Zelleweger-Colin-Firth-affectionate-display-seen-time-filming-Bridget-Jones-newborn-baby-Christening-scene.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada