dissabte, 7 de novembre del 2015

Spectre


Spectre (2015)

                                                                                     
Fitxa Tècnica:                                                                                  

                              

Títol Original: Spectre

Gènere: Acció, Aventures, Thriller

Director: Sam Mendes

Cast: Daniel Craig (James Bond)
          Cristoph Waltz (Oberhauser)
          Léa Seydoux (Madeleine Swann)
          Ralph Fiennes (M)
          Ben Whishaw (Q)
          Monica Bellucci (Lucia)
          Naomie Harris (Moneypenny)
          Andrew Scott (C)
          Dave Bautista (Hinx)


Sinopsi:

Un missatge encriptat procedent del passat de James Bond el porta a seguir la pista d'una organització secreta responsable de diversos atemptats terroristes. Amb l'ajuda de la vídua d'un criminal i, posteriorment de la filla d'un antic conegut, viatjarà per diverses ciutats del món per poder acabar amb el líder d'aquesta organització, SPECTRE.

Paral·lelament, l'MI6 està en perill a causa d'un intent de fusió entre agències secretes de tot el món amb el suposat motiu de protegir la seguretat mundial, el que causarà que M, Moneypenny i Q treballin per evitar la desaparició de l'agència.

Opinió:

La primera escena ja augura una pel·lícula carregada d'acció i emoció, amb un Bond cada cop més humà, sense deixar de ser l'agent secret de sempre, amb diversos homenatges a les pel·lícules precedents. També és una manera força elegant de lligar les pel·lícules anteriors, també protagonitzades per Craig.

No es pot passar per alt la noia Bond, interpretada per Léa Seydoux, en una interpretació que deixa a qualsevol sense paraules, com tampoc les poques (però intenses) escenes de Monica Bellucci, que esdevenen essencials per al desenvolupament de la trama.

Pel que fa la resta de personatges, Mendes aconsegueix amb èxit consolidar un equip compenetrat, que regalen moments divertits en moments de tensió, especialment amb Monneypenny i Q, amb el nou M de Ralph Fiennes i la seva elegància natural.

Què és el millor? 

L'escena inicial el Dia de los Muertos a Ciutat de Mèxic, que deixa sense paraules; la dels crèdits inicials amb la cançó de Sam Smith i, en general, la banda sonora; la madura interpretació de Léa Seydoux i la seva química amb Daniel Craig...són alguns dels elements d'una llarga llista d'elements que han funcionat a la perfecció en aquesta obra de Mendes.

I el pitjor?

Els inevitables tòpics de pel·lícules d'espies, especialment en referència al dolent. Tot i que Waltz fa una gran actuació, es podria haver explotat més el personatge.

Puntuació: 9


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada