dissabte, 20 de desembre del 2014

Alan Rickman dirigeix Kate Winslet

Dissabte, 20 de desembre de 2014

 

Ja ha sortit el tràiler de la segona pel·lícula que l'actor britànic Alan Rickman ("Sentido y Sensibilidad", "Harry Potter") dirigeix, "A Little Chaos", una producció de la BBC i Lionsgate protagonitzada per Kate Winslet, Matthias Schoenaerts, Stanley Tucci i ell mateix.



                              
A sobre, Rickman arribant al TIFF el passat septembre. A l'esquerra, acompanyat de Kate Winslet al "Photocall" del mateix festival.                                                              
 






El film girarà entorn de la Sabine (Winslet), una dona que trencarà totes les barreres de l'època i serà elegida per crear un dels jardins principals de Versalles, el nou palau del rei Lluís IV (Rickman). Aquest encàrrec tant important l'obligarà a treballar amb el famós arquitecte Le Notre (Schoenaerts) i intentarà adaptar-se a la vida a la cort i guanyar-se la confiança del Rei Sol.


Tot i que ja s'ha presentat al Toronto International Film Festival (TIFF) i al London Film Festival, la data l'estrena està prevista pel pròxim 17 d'abril de 2014 i, si una cosa es pot afirmar, és que el talent està garantit. Esperem amb moltes ganes el retorn a la gran pantalla de Rickman després d'interpretar el paper protagonista a "CBGB".



Aquí us deixo amb el tràiler oficial. Espero que us agradi!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada