dijous, 26 de febrer del 2015

El missatge misteriós de Robert Downey Jr.

Dijous, 26 de febrer de 2015

Robert Downey Jr. sorprèn per Twitter

L'actor nord-americà Robert Downey Jr. va publicar ahir un tuit amb un nou pòster de "The Avengers: Age of Ultron", acompanyat del següent missatge: "You've been good so here's a new #IronMan poster from @Avengers. & on the DL, big announcement in 8 days… #getexcited"
 Així doncs, falta saber quin serà "el gran anunci" que Marvel farà la setmana que ve.



Hi ha deiverses teories sobre la naturalesa de l'anunci. Segons un article del Hollywood Reporter, hi ha diverses opcions, algunes més possibles que d'altres.

La menys probable és que Downey Jr. anunciï una quarta part d'Iron Man. I certament ho és, ja que Marvel va fer públic el seu calendari d'estrenes fins al 2020, i no es preveu que l'actor es torni a posar en la pell de Tony Stark als 55 anys (tot i que RDJ ens té acostumats a tot tipus de sorpreses...).Tampoc és probable que comuniqui que apareixerà a "Captain America: Civil War", ja que no seria cap novetat. 

La més probable és que confirmi la identitat de l'actor o actriu d'un altre personatge, com pot ser el nou Spider-Man o "Captain Marvel". També és força possible que sigui un nou tràiler de la pel·lícula o pòster d'altres personatges (de fet, Mark Ruffalo ha publicat avui mateix, fa poc menys d'una hora, 18:00 hora local, el pòster de Hulk).



Sigui com sigui, haurem d'esperar una setmana per saber exactament a què es refereix, així que toca ser pacients. Per la pel·lícula toca esperar una mica més: l'estrena serà el proper 1 de maig de 2015.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada