dilluns, 23 de febrer del 2015

Oscars 2015

Dilluns, 23 de febrer de 2015

"Birdman" arrasa i s'erigeix com a millor pel·lícula

Aquesta nit s'han celebrat als Estats Units la gala més famosa del món del cinema: la 87a edició dels Oscars, dirigida per Neil Patrick Harris. Tot i que va ser excessivament llarga i, en general, avorrida i amb poques sorpreses, la veritat és que va tenir alguns moments que cal destacar.
 
 Si bé el monòleg d'obertura de la gala cantat per Harris, Jack Black i Anna Kendrick, va ser entretingut (Benedict Cumberbatch va protagonitzar el "gif"de la nit amb la seva petaca durant aquest monòleg), no va ser l'únic moment musical...ni tampoc el millor. Lady Gaga va sorpendre amb un mix de cançons de "Sonrisas y Lágrimas" per commemorar el 50è aniversari de la famosa pel·lícula protagonitzada per Julie Andrews, qui va entregar l'Oscar a millor banda sonora ("Gran Hotel Budapest"). En la meva opinió, i de fet en opinió de la majoria, aquest va ser, amb diferència, el millor moment de la nit.







D'altra banda, Patricia Arquette, guanyadora en la categoria de millor actriu secundària per "Boyhood", va fer una crida a la lluita per la igualtat salarial entre dones i homes. Meryl Streep, qui acabava de perdre l'Oscar davant Arquette, es va aixecar i va aplaudir efusivament.
















Pel que fa al palmarès, aquí teniu la llista completa, però les categories més importants van quedar així:

-Millor pel·lícula: "Birdman o (la inesperada virtud de la ignorancia)"
-Millor actor protagonista: Eddie Redmayne per "La Teoría del Todo"
-Millor actriu protagonista: Julianne Moore per "Simpre Alice"
-Millor actor secundari: J.K. Simmons per "Whiplash"
-Millor actriu secundària: Patricia Arquette per "Boyhood" 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada