dissabte, 14 de febrer del 2015

Kiss Kiss Bang Bang (2005)

Kiss Kiss Bang Bang (2005)


Fitxa tècnica:

Títol original: Kiss Kiss Bang Bang
                          
Gènere: comèdia, crim, misteri

Director: Shane Black

Cast: Robert Downey Jr (Harry Lockhart)
           Val Kilmer (Gay Perry)
           Michelle Monaghan (Harmony)
           Corbin Bernsen (Harlan Dexter)


Sinopsi:
Un lladre bastant mediocre, en Harry, entra accidentalment durant una fugida en un càsting per una pel·lícula on el protagonista és un detectiu privat. Sense saber com, aconsegueix el paper i és enviat a Hollywood, on es retroba amb la seva millor amiga, la Harmony, que també és l'amor de la seva vida. Allà coneix al Gay Perry, un detectiu que l'ha d'ajudar a posar-se en el paper. Però tot es complicarà quan els tres es vegin involucrats en uns misteriosos assassinats, i el cas s'anirà complicant a mesura que avança la pel·lícula.

Opinió:
Una proposta molt atrevida i divertida de Black, amb un guió de gran qualitat i diàlegs intel·ligents, divertits i seriosos, segons el moment de la pel·lícula. Una obra única, amb Robert Downey Jr., en el seu paper de Harry Lockhart, com a narrador protagonista que intenta explicar els fets com pot, fent-nos riure gairebé en totes les seves intervencions.
Les dosis d'humor, misteri i drama estan perfectament repartides, de manera que és impossible avorrir-se. A més, el pobre Harry es veu en un munt de situacions còmiques però a la vegada perilloses, que no saps si riure o patir. 

Felicitats al senyor Black!


Què és el millor?
La perfecta actuació del trio protagonista combinada amb el guió fan que els diàlegs siguin espectaculars. Robert Downey Jr. demostra perquè està considerat un dels millors actors de Hollywood.


I el pitjor?
Saber qui és l'autor dels crims és bastant fàcil de descobrir, i el fet de que els protagonistes no ho vegin fins el final desespera una mica.

Puntuació: 9'5














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada