dijous, 19 de febrer del 2015

Fins sempre, "The Mentalist"

Dijous, 19 de febrer de 2015

Després de 7 anys en antena, aquesta matinada (hora local) hem dit definitivament adéu a en Patrick Jane, Teresa Lisbon i companyia en un especial de dues hores, que incloïa dos episodis: el 7x12 "Brown Shag Carpet" i el 7x13 "White Orchids".

És molt difícil ser objectiu en un món com el del cinema o les sèries, però en aquest cas deixaré la poca objectivitat que pugui tenir per dir que "The Mentalist" era, és i sempre serà una de les meves sèries preferides. Tot i que no la vaig començar a seguir des del principi, n'hi va haver prou amb un episodi per enganxar-me de manera definitiva, i m'ha acompanyat durant els sis últims anys de la meva vida. 

 
Certament ha anat decreixent en quant a qualitat i audiència, especialment en les temporades 4, 5 i 6, amb un petit repunt en aquesta setena temporada, però això no va impedir mai que esperés cada setmana l'arribada de la setmana següent i així veure un nou episodi amb la mateixa il·lusió que la primera vegada. També vull fer una especial menció als que hi són des del principi: Patrick Jane, Teresa Lisbon i Kimball Cho, que m'han ajudat a mantenir aquesta il·lusió.

Per això vull donar les gràcies a BRUNO HELLER, SIMON BAKER, ROBIN TUNNEY, TIM KANG, OWAIN YEOMAN, AMANDA RIGHETTY, ROCKMOND DUNBAR, JOE ADLER, JOSIE LOREN i tots els altres que no tinc espai per nombrar que han estat a la meva pantalla i a la de molts milions de persones cada setmana al llarg de tot aquest temps.

MOLTES GRÀCIES!

PD: Si vols saber sobre el capítol, segueix llegint. Si no...bé, avisat/da estàs! Ah, sí! Més endavant publicaré les fotos de l'últim capitol en una entrada, ja que és encara massa aviat (les que hi ha en aquesta són de temporades passades).













SPOILER:
[El primer episodi començava on havia acabat l'anterior: l'equip d'en Jane i la Lisbon tractava d'atrapar un assassí en sèrie que buscava desesperadament un mèdium. Llavors, en Jane s'ofereix com a esquer per atreure'l, en contra de la voluntat de la seva companya. En la segona part, i amb l'assassí aparentment mort en l'explosió de la seva casa, en Jane demana matrimoni a la Lisbon, qui no s'ho pensa dues vegades a acceptar. 

Durant la resta del capítol, hem vist com planejaven els detalls de la boda, amb el retorn dels germans d'ella i els tant estimats Rigsby (Owain Yeoman) i Van Pelt (Amanda Righetty). Però el que no sabien (bé, durant els primers minuts de la segona part) és que "Lazarus", l'assassí en aparentment mort, estava viu i intentava acabar amb en Jane. Per sort, els agents de l'FBI aconsegueixen capturar-lo i evitar que el dia més feliç de la parella Jane-Lisbon acabés en tragèdia. I com acaba la sèrie? Doncs bé, amb els dos protagonistes casats i en l'últim minut descobrim que també seran pares.]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada