divendres, 5 de desembre del 2014

Benedict Cumberbatch serà el Dr. Strange

Ja corria el rumor des de feia mesos, però ara ja s'ha fet oficial: Benedict Cumberbatch s'uneix a Marvel i protagonitzarà "Dr. Strange", un neurocirurgià que, després d'abandonar la seva carrera, es entrenat per un monjo tibetà i així obté poders místics per tal de protegir la Terra. L'encarregat de dirigir la pel·lícula basada en el personatge creat per Stan Lee el 1963 serà Scott Derrickson ("Sinister"), amb guió de Jon Spaihts. 


L'actor britànic obté el paper després de mesos d'especulacions i balls de noms (Ethan Hawke, Keanu Reeves, i fins i tot Joaquin Phoenix, la negativa del qual hauria sigut vital perquè Cumberbatch aconseguís el paper).

 

El productor executiu Kevin Feige, en unes declaracions a la pàgina web oficial de Marvel, ha dit que el personatge de Stephen Strange necessitava un actor "amb profunditat i sinceritat" i ha deixat clar que confia en que Cumberbatch és la persona adequada per fer arribar el personatge al públic, encara que penso que no és l'unic que ho creu, ja que s'esperen grans coses d'aquest gran actor.

I ja posats a parlar de Benedict Cumberbatch, cal recordar que l'1 de gener s'estrenarà "The Imitation Game", biopic del matemàtic Alan Turig que durant la II Guerra Mundial va ajudar a resoldre els còdigs de la màquina nazi "Enigma". 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada