dimarts, 2 de desembre del 2014

Novetats: calendari de Marvel

Durant aquest darrer mes han anat sortint novetats amb les noves pel·lícules de Marvel i, per tant, aquí us deixo el calendari de les pròximes estrenes i una petita descripció del que sabem d'aquestes. Tot i això, tant les dates com els actors participants poden estar subjectes a canvis (no tinc en compte ni "The Avengers: Age of Ultron" ni "Ant-Man", ja que ambdues s'estrenen aquest 2015):

Captain America: Civil War (6 de maig de 2016)- en aquesta seqüela hi haurà una divisió entre els protagonistes de "The Avengers: Age of Ultron". A més de ser possiblement la última aparició de Tony Stark, sabem també que l'actor catalanoalemany Daniel Brühl hi apareixerà.

Doctor Strange (4 novembre de 2016)- hi ha el rumor de que Benedict Cumberbatch serà el protagonista.

Guardians of The Galaxy 2 (5 de maig de 2017)- l'únic que sabem és que James Gunn repetirà en la direcció de la saga.

Thor: Ragnarok (28 de juliol de 2017)- tampoc en sabem massa, només que Chris Hemsworth i Tom Hiddleston tornaran a interpretar Thor i Loki, i Thor haurà de salvar Asgard de la fi del món (Ragnarok pels nòrdics).

Black Panther (3 de novembre de 2017)- Chadwick Boseman interpretarà la Pantera Negra, tot i que és possible que no sigui la seva primera aparició, ja que segons IMdB, també apareixerà a "Captain America: Civil War".

The Avengers: Infinity War (Part 1) (4 de maig de 2018)- la sinopsi oficial és que els memebres de "The Avengers" es tornaran a reunir per derrotar Thanos, personatge introduït a "Los Guardianes de la Galaxia". No sabem quins actors participaran ni qui dirigirà la pel·lícula.

Captain Marvel (6 de juliol de 2018)- tampoc en sabem massa, només que la protagonista serà una dona que rep superpoders. Ja han començat a sonar els noms de diverses actrius.

Inhumans (2 de novembre de 2018)- a part de la data, no sabem res, només que una comunitat de superhumans lluitaran per protegir-se.

The Avengers: Infinity War (Part 2) (3 de maig de 2019)- No hi ha informació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada