dijous, 4 de desembre del 2014

Spectre: la nova missió de 007

Fa poques hores hem conegut els actors que protagonitzaran "Spectre" la nova entrega del famós espia britànic James Bond. Després del gran èxit de "Skyfall" (2012), Sam Mendes repeteix en la direcció, acompanyats dels ja participants en l'anterior pel·lícula Daniel Craig, Ralph Fiennes, Naomie Harris i Rory Kinnear i Ben Wishaw. 

A més d'aquests, i per sorpresa de molts, hi participaran també Andrew Scott (sí el nostre estimat Moriarty de "Sherlock"), Léa Seydoux (coneguda principalment per participar en "La vida de Adèle"), Dave Bautista (Batista a "WWF Smackdown!" i recentment Drax a "Los Guardianes de la Galaxia"), Christoph Waltz ("Django Desencadenado") i Monica Bellucci.

La setmana que ve (concretament el 8 de desembre) s'iniciarà el rodatge de la pel·lícula per diversos escenaris arreu del món.




L'equip de "Spectre". D'esquerra a dreta: Andrew Scott, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Sam Mendes, Léa Seydoux, Daniel Craig, Monica Belluci i Cristoph Waltz. (A la foto hi falten Dave Bautista i Ben Wishaw, que han estat presents a l'event).









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada