dilluns, 1 de desembre del 2014

The Normal Heart

The Normal Heart (2014)
                                                                                         
Fitxa Tècnica:

Títol original: The Normal Heart

Gènere: Drama

Director: Ryan Murphy

Cast: Mark Ruffalo (Ned Weeks)
         Matt Bomer (Felix Turner)
         Julia Roberts (Dr. Emma Brookner)
         Jim Parsons (Tommy Boatwright)
         Taylor Kitsch (Bruce Niles)


Sinopsi:
Durant els anys 80 l'activista homosexual Ned Weeks intenta conscienciar la societat americana de la SIDA, una nova malaltia força desconeguda i mortal que, a més, causa l'exclusió social d'aquells que la pateixen. Fart de que es cregui que el col·lectiu homosexual n'és el culpable i que s'anomeni la SIDA com a "el càncer gay" engega un conjunt de campanyes juntament amb els seus amics per tal de que es pugui trobar una cura. Al llarg de la pel·lícula, anirem veient com aquesta epidèmia s'estén i com reaccionen els americans.

Opinió:
HBO va fer una aposta força arriscada amb aquesta TV-Movie, però després dels resultats obtinguts, (entre d'altres premis, destaquen els dos Emmys d'aquesta última edició) es pot dir que van apostar pel cavall guanyador. Amb poques paraules: guió perfecte i actuacions espectaculars.
A més, els personatges no són, en absolut, plans, sino que evolucionen al llargs de la pel·lícula, a part d'estar interpretats per actors i actrius fora de sèrie.

Què és el millor?
Fa falta dir-ho? Evidentment, Mark Ruffalo i Matt Bomer, que fan gala de les seves espectaculars habilitats d'actors, i ens fan sentir tot el que senten els personatges. També cal destacar Julia Roberts i Jim Parsons en un pla més secundari (aquest últim tenia l'objectiu de fugir de l'etiqueta de Sheldon Cooper, cosa que aconsegueix sense problemes).

I el pitjor? 
Poc a comentar en aquesta secció. Potser l'únic punt negatiu és el to massa fosc que acaba adoptant el personatge de Ruffalo, però si estiguéssim desesperats com el seu personatge, no reaccionaríem d'una manera semblant?

Puntuació: 9'8







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada