dilluns, 7 d’agost del 2017

Bridget Jones: Sobreviviré (2004)

Bridget Jones: Sobreviviré (2004)


Fitxa tècnica:


Títol original: Bridget Jones: The Edge of Reason


Gènere: Comèdia, romàntic, drama

Director: Beeban Kedron

Cast: Renée Zellweger (Bridget Jones)
           Colin Firth (Mark Darcy)
           Hugh Grant (Daniel Cleaver)
           Gemma Jones (Ms. Jones)
           Jim Broadbent  (Mr.Jones)
           Jacinda Barret (Rebecca)



Sinopsi:

Ja fa un temps que la Bridget manté una relació amb en Mark Darcy, amb qui és molt feliç. Però les coses no són tan fàcils com li havien semblat, ja que tots dos són persones molt diferents, que vénen de mons completament oposats. Les continues discussions i l'aparició de la Rebecca, una noia que sembla que vulgui alguna cosa amb en Mark, complicaran notablement la seva relació.

Opinió:

Normalment els personatges solen evolucionar al llarg de les seqüeles, però no en aquest cas. Els personatges principals no canvien en absolut, i les dues pel·lícules són bastant simètriques. També perd una mica de realitat, ja que hi ha algunes situacions que no semblen del tot creïbles. En aquest cas, no hi ha tanta crítica social, encara que en podem percebre algun detall subtil.


Què és el millor?


La banda sonora, plena de cançons d'allò més conegudes, i l'escena de la presó. Impossible oblidar la Bridget i les altres presoneres cantant "Like a Virgin".



I el pitjor?

El guió ha intentat mantenir el nivell a base d'alguns paral·lelismes amb la primera pel·lícula. Alguns són divertits, però d'altres sobren.





Puntuació: 8













Hugh Grant i Renée Zelweger

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada