dimarts, 8 d’agost del 2017

Sherlock Holmes: Juego de Sombras (2011)

Sherlock Holmes: Juego de Sombras (2011)


Fitxa tècnica:                                                                      

Títol orginal: Sherlock Holmes: A Game of Shadows

Gènere: acció, aventures, crim

Director: Guy Ritchie

Cast: Robert Downer Jr. (Sherlock Holmes)
           Jude Law (John Watson)
           Noomi Rapace (Simsa Heron)
           Jared Harris (James Moriarty)
           Kelly Reilly (Mary Morstan)
           Stephen Fry (Mycroft Holmes)
           Rachel McAdams (Irene Adler)



Sinopsi:

Aquest cop el perill és el professor James Moriarty, l'únic home que s'escapa una i altra vegada de les mans de Holmes. L'arxi-enemic del detectiu està disposat a tot per derrotar-lo, i això vol dir intentar matar Watson i la seva jove esposa Mary Morstan durant la seva lluna de mel. Holmes comptarà amb l'ajuda del seu germà gran Mycroft i d'una gitana, Simsa Heron, per tal de vèncer al malvat professor.


Opinió:

Sense el factor sorpresa, Ritchie se les havia d'ingeniar per tal de demostrar que les segones parts no necessàriament són pitjors que les primeres però, en part, no ho aconsegueix. Aquesta seqüela, molt més fosca que la seva predecessora, es compara la batalla entre Holmes i Moriarty amb una partida d'escacs que porta a Holmes a recórrer tot Europa per tal de trobar el seu enemic. En aquest cas sí que Ritchie és més fidel als llibres, ja que Moriarty és tal com te l'imagines, i això et porta a saber com acabarà la pel·lícula.

D'altra banda, Robert Downey Jr. torna a estar magnífic, i manté la química amb Law.


Què és el millor?

Un altre cop els diàlegs, la banda sonora, els actors protagonistes, els escenaris i els actors secundaris també fan una gran actuació, igual que a la primera pel·lícula.


I el pitjor?

L'efecte predictiu que Holmes fa servir per lluitar està bé a la primera, però en aquesta segona part es fa massa repetitiu. A vegades és exasperant, especialment en la lluita entre Holmes i Moriarty. 


Puntuació: 8'5

Jude Law i Robert Downey Jr.














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada