dilluns, 7 d’agost del 2017

El diario de Bridget Jones (2001)

El diario de Bidget Jones (2001)

Fitxa tècnica:

Títol original: Bridget Jones's Diary

Gènere: comèdia, romàntic, drama                                                                

Directora: Sharon Maguire

Cast: Renée Zwellger (Bridget Jones)
           Colin Firth (Mark Darcy)
           Hugh Grant (Daniel Cleaver)
           Gemma Jones (Ms. Jones)
           Jim Broadbent  (Mr.Jones)




Sinopsi:

La Bridget és una noia soltera que decideix començar a escriure un diari i a millorar la seva vida: perdre pes, deixar de fumar, trobar parella...La seva mare està determinada a ajudar-la i li presenta en Mark Darcy, però la Bridget començarà una relació amb el seu cap Daniel Cleaver. Les coses semblaran millorar, encara que la Bridget descobrirà que en Daniel no és l'home que ella creia.

Opinió:

Adaptació de la novel·la de Helen Fielding, que amaga una forta crítica social: no estan ben vistes les noies de trenta anys o més, solteres i amb excés de pes. Tot i així és una comèdia divertida i que enganxa, amb situacions força reals i un gran contrast entre els caràcters dels personatges.

Què és el millor?

La rivalitat entre Hugh Grant i Colin Firth, que queda perfectament reflectida en els seus respectius personatges, Renée Zellweger i els amics de la Bridget. Gairebé tot queda funciona perfectament en aquesta pel·lícula. 

I el pitjor?

La quantitat de problemes que té la Bridget al llarg de la pal·lícula. Algú pot tenir tant mala sort en un punt de la seva vida?

Puntuació: 9'5



Renée Zwellger i Colin Firth 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada