dijous, 10 d’agost del 2017

Notícies d'estiu

Dijous, 10 d'agost de 2017

Recopilació de notícies: Sèries

Once Upon a Time: Al voltant de la data d'emissió de la season finale, la cadena de televisió nord-americana ABC ja va anunciar que molts dels actors marxaven o que només apareixerien de manera ocasional en algun episodi concret de la temporada 7. Actors i actrius com Ginnifer Goodwin (Snow), Josh Dallas (Charming), Jared Gilmore (Henry), Emile de Ravin (Belle) i Rebecca Mader (Zelena) van ser descartats de manera més o menys contundent per la nova temporada. La sorpresa més gran va ser, sens dubte, l'anunci de la marxa de Jennifer Morrison (Emma), la protagonista. Morrison va acordar aparèixer un últim cop a la sèrie. 

D'aquesta manera del cast habitual només han quedat amb la condició de regulars Lana Parrilla (Regina/Evil Queen), Robert Carlyle (Mr. Gold/Rumple) i Colin O'Donogue (Killian Jones/Hook). Segons els showrunners Adam Horowitz i Edward Kitsis, a la popular sèrie li feia falta un reset després que els protagonistes trobessin el seu anhelat final feliç, de manera que ja han preparat una nova maledicció amb nous personatges, noves històries i nous escenaris.

A més, el passat dia 6 d'agost es van revelar les noves identitats dels personatges regulars ja mencionats, i les aparicions dels que no ho són. 

Podeu trobar tota la informació que hi ha fins ara en aquests enllaços:





Doctor Who: El 16 de juliol els fans de Doctor Who van estar pendents de la final de Wimbledon, però no precisament pel partit. La BBC va fer servir l'ocasió per anunciar qui succeiria Peter Capaldi en el paper del famós Time Lord. Jodie Whittacker va ser l'elegida. Les reaccions dels fans van ser molt diverses, amb molta gent criticant el fet que fos una dona, però també amb moltes mostres de suport per part d'altres actors que havien representat el paper o d'altres persones del món del cinema i la televisió.

Whittacker és famosa, entre altres, pel seu paper a la sèrie de la BBC Broadchurch on compartia pantalla amb un dels altres Doctors, David Tennant. Aquí teniu una entrevista recent on parla de la seva reacció en saber que li donaven el paper: 


Jodie Whittacker

A més, aquí us deixo el tràiler de l'especial de Nadal "Twice Upon a Time" en el qual Peter Capaldi s'acomiadarà de la sèrie i que coprotagonitzarà amb David Bradley, conegut per haver interpretat en un docudrama el primer doctor. 



One Piece: El popular manga creat per Eiichiro Oda va complir 20 anys el passat 19 de juliol i va ser llavors quan es va anunciar que es faria una sèrie "Live Action" (és a dir, amb actors de carn i ossos). La producció serà a càrrec de Marty Adelstein. Més informació en aquest link: http://www.fotogramas.es/series-television/one-piece-serie-accion-real-manga-mas-vendido


Major Crimes: La renovació de la sèrie de TNT va ser molt ben rebuda, però els fans portaven mesos esperant la data d'estrena de la temporada 6. Doncs bé, fa dos dies ja es va anunciar que tornaria el 31 d'octubre i que tindria, en principi, 13 episodis. Al juliol ja s'havia anunciat el retorn del Billy Burke com a Phillip Stroh.

Major Crimes és l'spin-off de "The Closer", i la seva popularitat l'ha convertit en el drama criminal més llarg de la cadena nord-americana.


El cast de Major Crimes


Nota: Tota la informació de One Piece i Doctor Who en català la podreu trobar en els següents llocs web:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada