dissabte, 12 d’agost del 2017

Novetats pels fans de Hellboy

Dissabte, 12 d'agost de 2017

Milla Jovovich s'uneix al reboot de Hellboy


Ja fa temps que Guillermo del Toro va confirmar que abandonava de manera definitiva el projecte de Hellboy 3. D'aquesta manera la tercera part de les pel·lícules protagonitzades per Ron Perlman, Selma Blair i Doug Jones no veurà mai la llum. Una mala notícia pels fans.

Ara bé, Neil Marshall s'ha posat al capdevant de "Hellboy: Rise of The Blood Queen", que serà un reboot de la saga del personatge creat per Mike Mignola i publicat per Dark Horse Comics. En aquesta nova pel·licula, Hellboy serà interpretat per David Harbour ("Stranger Things) i el professor Broom per Ian McShane (Barbanegra a "Los Piratas del Caribe: En Mareas Misteriosas"). Fa dos dies, a més, es va anunciar que la protagonista de "Resident Evil", Milla Jovovich, interpretaria l'antagonista de la pel·lícula, la Reina de la Sang.

Com ja es va anunciar des d'un principi, aquest reboot serà molt més fosc i amb més sang que no pas les dues pel·lícules que va dirigir del Toro, "Hellboy" al 2004, i "Hellboy: El Ejército Dorado" al 2008.

Milla Jovovich serà la Reina de la Sang

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada