dimarts, 8 d’agost del 2017

Sólo tú (1994)

Sólo tú (1994)

Fitxa tècnica:

Títol original: Only You

Gènere: comèdia romàntica                                                    

Director: Norman Jewison

Cast: Marisa Tomey (Faith)
           Robert Downey Jr. (Peter)
           Bonnie Hunt (Kate)
           Joaquim de Almeida (Giovanni)
           Fisher Stevens (Larry)


Sinopsi:

A la Faith, una nena que creu en el destí, li preveuen el futur en una fira. Li diuen que l'amor de la seva vida va lligat al nom de Damon Bradley. Però no arribarà mai a conèixer aquest noi, així que uns quants anys després ja està promesa amb un altre home. Una setmana abans de la boda un home anomenat Damon Bradley truca a casa seva, i ella comença un viatge  que la porta fins a Itàlia per tal de poder-lo conèixer. En Peter, un noi que s'enamora bojament d'ella es farà passar pel Damon, però el seu pla fallarà i haurà d'intentar seduir la Faith d'alguna manera.


Opinió:

En aquesta ocasió la trama es basa en la creença de la protagonista de l'existència d'una ànima bessona. Deixant de banda això, l'actuació de Robert Downey Jr. torna a ser magnífica, però amb una Marisa Tomey bastant irregular, amb escenes molt bones i d'altres força sobreactuades. 

Els escenaris són immillorables i l'ambientació de la pel·lícula en general, que combina les escenes nocturnes i les diürnes perfectament, ens posa a la pell dels protagonistes i la fa més creïble. 


Què és el millor?

Els intents del Peter per enamorar la Faith. Robert Downey Jr. està simplement magnífic.


I el pitjor?

L'actuació de Marisa Tomey podria millorar. Hauria d'haver utilitzat la pel·lícula per lluir-se, però com s'ha dit abans, en moltes escenes peca de sobreactuació. 

Puntuació: 7'5



Marisa Tomey i Robert Downey Jr

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada