dimecres, 9 d’agost del 2017

Serenity (2005)

Serenity (2005)

Fitxa tècnica:

Títol original: Serenity

Gènere: ciència-ficció, western, acció, aventures                               

Director: Joss Whedon

Cast: Nathan Fillion (Malcolm 'Mal' Reynolds)
          Gina Torres (Zoë)
          Alan Tudyk (Wash)
          Morena Baccarin (Inara)
          Ron Glass (Shepherd Book)
          Adam Baldwin (Jayne)
          Jewel Staite (Kaylee)
          Summer Glau (River Tam)
          Sean Maher (Simon Tam)


Sinopsi:

Spin-off de Firefly, sèrie dirigida per Joss Whedon i que va ser cancel·lada després de 15 episodis.

En un futur, la terra es converteix en un lloc inhabitable, i els seus habitants busquen nous planetes per establir-s'hi. Molts d'aquests planetes unificaran el seu poder en l'anomenada Aliança, però d'altres s'oposaran a aquesta unificació. Els rebels que lluiten contra l'Aliança s'anomenen casaques marrons, que finalment perden la guerra. Uns anys després, un dels dirigents rebels, el Malcolm Reynolds i la seva mà dreta, la Zoë, compraran una nau i contractaran una tripulació per fer negocis il·lícits.

Tot va bé fins que coneixen els germans Tam, i descobriran que són fugitius. Duran tota la sèrie intentaran descobrir per què l'Aliança va torturar la River Tam, una noia adolescent superdotada.

En aquesta pel·lícula es descobrirà, finalment, la veritat sobre l'Aliança, els Reavers i el per què de les tortures a la River.

Opinió:

Joss Whedon fusiona l'espai amb el western, donant una estètica molt particular als protagonistes. Un final bastan rodó per una sèrie que va estar infravalorada fins que va ser cancel·lada, però que aporta una espècie de pau interior als fans que es van haver d'esperar 3 anys per saber-ne el final.

Què és el millor?

El personatge de Malcolm Reynolds, tots els seus diàlegs són brutals. La resta de personatges tampoc es queden enrere. La trama està plena de sorpreses que, ni els mateixos fans de la sèrie s'esperaven.

I el pitjor? 

Hi ha moments en els que penses que morirà el director i tot. A més, els efectes especials no són res de l'altre món, cosa poc comuna en Whedon

Puntuació: 9

Adam Baldwin, Nathan Fillion i Gina Torres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada