dimarts, 8 d’agost del 2017

Star Trek: En la oscuridad (2013)

Star Trek: En la oscuridad (2013)

Fitxa Tècnica:

Títol original: Star Trek: Into Darkness

Gènere: ciència-ficció, aventures, acció

Director: J.J. Abrams

Cast: Chris Pine (James T. Kirk)
           Zachary Quinto (Spok)
           Zoë Saldana (Uhura)
           Karl Urban (Bones)
           Simon Pegg (Scotty)
           John Cho (Sulu)
           Anton Yelchin (Chekov)
           Bruce Greenwood (Pike)
           Benedict Cumberbatch (John Harisson)


Sinopsi:


Ja fa temps que la tripulació de l'Enterprise es dedica a explorar els racons desconeguts de l'univers, però després d'un atac directe a la seu de la Flota per part de John Harrisson, rep la missió de capturar aquest terrorista. Amb l'ajuda d'unes noves armes intentaran complir aquesta missió, però atacar en Harrisson pot implicar l'esclat d'una guerra.



Opinió:


Una altra vegada s'ha d'aplaudir la feina de J.J.Abrams, aconseguint un resultat bastant semblant al de l'anterior part, que millora en l'aspecte de l'antagonista: Benedict Cumberbatch està magnífic en el seu paper. Un altre aspecte que m'ha sorprès és el contrast d'escenaris: tan aviat ens trobem al mig del desert com a una Londres futurista.


També cal remarcar l'actuació de la resta dels actors que repeteixen, ja que ha millorat respecte l'anterior pel·lícula. Vull que poseu especial atenció en Zachary Quinto, no dubteu que en poc temps serà molt més famós del que ho és ara.



Què és el millor?


Quan es posen a prova les relacions d'amor i d'amistat que existeixen entre els personatges, perquè el director ens planteja diverses situacions en les que per salvar algú o alguna cosa molt important, sempre hi ha algú que en surt perjudicat. Així doncs, el guió ens convida a reflexionar i a posar-nos al lloc dels personatges.


I el pitjor?


La vertadera identitat de Harrisson sorprèn els "trekkies", però els que no ho són es queden una mica en blanc, ja que si no has vist les altres pel·lícules i sèries, el seu veritable nom no et sona de res.


Puntuació: 9'5

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada