dimecres, 9 d’agost del 2017

Gattaca (1997)



Gattaca (1997)


Fitxa tècnica:                                                                        
Títol original: Gattaca

Gènere: Drama, ciència-ficció

Director: Andrew Niccol

Cast: Ethan Hawke (Vincent Freeman)
           Uma Thurman (Irene Cassini)
           Jude Law (Jerome Morrow)
           Gore Vidal (Josef)






Sinopsi: 

En un futur en el qual tots els nens són millorats genèticament abans de nèixer, en Vincent és un nen del tot normal. El seu somni és ser un explorador de l'espai, però per raons genètiques no pot. Quan es fa gran, assumeix la identitat d'en Jerome, un humà perfecte però que es va quedar paraplègic. 

Gràcies a la seva nova identitat, podrà entrar a l'acadèmia d'astronautes, però una dona anomenada Irene Cassini començarà a sospitar que alguna cosa no va bé.


Opinió:

L'alteració genètica és ètica? Fins on serien capaços d'arribar uns pares perquè els seus fills no poguessin patir cap malaltia? Això sembla que ens vulguin preguntar amb el guió de la pel·lícula. La marginació social que pateix el protagonista pel fet de no ser un humà genèticament superior també ens hauria de fer reflexionar.

A banda d'aquests missatges que ens vol transmetre, la trama ens mostra de què és capaç el protagonista per tal de poder complir el seu somni. 

Què és el millor?

El bromance entre en Vincent i en Jerome i la química que hi ha entre els dos actors en les diverses escenes que fan junts.

I el pitjor?

En alguns moments la pel·lícula es fa increïblement lenta.

Puntuació: 8'5

Ethan Hawke i Jude Law






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada