dimarts, 8 d’agost del 2017

Las ventajas de ser un marginado (2012)


Las ventajas de ser un marginado (2012)

Fitxa tècnica:

Títol original: The Perks of Being a Wallflower
                                                                                          
Gènere: Drama, romàntic

Director: Stephen Chobsky

Cast: Logan Lerman (Charlie)
          Ezra Miller (Patrik)
          Emma Watson (Sam)
          Nina Dobrev (Candace) 
          Mae Whitman (Mary Elizabeth)


Sinopsi:

Stephen Chobsky adapta la seva pròpia novel·la homònima a la gran pantalla, mostrant-nos el primer any d'institut d'en Charlie, un noi que ha tingut un passat problemàtic i al qual li costa molt relacionar-se. De seguida, però, es farà amic d'en Patrik i la seva germanastra Sam, dos alumnes de l'últim curs que li demostraran la importància de l'amistat. Festes, alcohol, drogues, classes, música...En general, la típica vida dels adolescents americans.


Opinió:

Una pel·lícula amb tots els ingredients de la vida d'adolescent que no deixa indiferent a ningú. Tinguis la edat que tinguis és fàcil identificar-te amb qualsevol dels personatges, ja sigui perquè ja hagis viscut aquesta època o perquè la estàs vivint. 

El director no es deixa res: amants de la literatura o amb bon gust musical que els costa relacionar-se amb els altres, el típic capità de l'equip de futbol americà que és el més popular de l'institut, la poca acceptació als homosexuals, el primer amor, l'amor platònic...

Què és el millor?

La música i les cançons que serveix per conèixer en tot moment l'estat d'ànim dels personatges, amb especial atenció a la cançó "Heroes" de David Bowie.

I el pitjor?

Els protagonistes, tot i ser els marginats de l'institut, no compleixen els estàndards de marginats, ni per la roba, ni per moltes de les seves accions al llarg de la pel·lícula.

Puntuació: 9



Logan Lerman, Emma Watson i Ezra Miller amb els seus companys de repartiment

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada