dimarts, 8 d’agost del 2017

Iron Man 2 (2010)

Iron Man 2 (2010)

 Iron Man 2 (2010)

Fitxa tècnica:

Títol original: Iron Man 2

Director: Jon Favreau

Cast: Robert Downey Jr. (Iron Man/Tony Stark)
           Gwyneth Paltrow (Pepper Potts)
           Don Cheadle (Rhodey/War Machine)
           Mickey Rourke (Ivan Vanko)
           Sam Rockwell (Justin Hammer)
           Scarlett Johannson (Natalie Rushman/Natasha Romanov)
           Samuel L. Jackson (Nick Fury)






Sinopsi:


Les coses semblen anar sobre rodes per el milionari Tony Stark: és mundialment famós gràcies a l'armadura, es celebra l'Expo Stark per mostrar al món les seves idees...Però no pot estar més equivocat: el reactor que porta al pit i que el manté amb vida, el mata al mateix temps. A més apareix l'Ivan Vanko, un home que li guarda rancor per alguna raó i que s'alia amb Justin Hammer (la competència) per tal de derrotar-lo.

Stark haurà de buscar una solució als seus problemes amb l'ajuda dels membres de SHIELD, del seu millor amic Rhodey i la seva secretària Pepper, a la qual intentarà confessar els seus sentiments.

Opinió:

Qui creia que una continuació seria perjudicial per la imatge dels actors, anava equivocat. Definitivament aquesta segona part supera l'anterior i ens permet endinsar-nos una mica més en el món de Tony Stark, mostrant-nos el seus sentiments d'una manera que la primera no ho va fer: si llavors es tractava de conèixer la màquina, ara es tracta de conèixer l'home que hi ha sota. 

Deixant de banda els personatges, Jon Favreau torna a fer meravelles amb el món Marvel, convertint Iron Man en un producte per tots els públics i sobrepassant les expectatives de qualsevol que anés al cinema gràcies a la música, els efectes especials i, sobretot, el cast.

Què és el millor?

Evidentment, les frases carregades d'ironia i sarcasme de Tony Stark, que sense cap tipus de vergonya, deixa en ridícul a qualsevol que se li posi al davant, encara que sigui un Senador. 

I el pitjor? 

Un altre cop he de fer referència a la trama, millor que a l'anterior, però encara bastant previsible. Un cop has arribat a la meitat de la pel·lícula, ja saps com acabarà.

Puntuació: 9

Robert Downey Jr. 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada